#
PARTNERPROGRAMMA

U kunt geld verdienen met de verkoop van dierenvoer en accesoires. Daarvoor hoeft u niet eens zelf te verkopen.

Uw website mag ook thematisch afwijken. Wordt partner van Zoobio.be en verdien 10% op elke verkoop als gevolg van uw doorverwijzing naar onze winkel. Wij zijn een van de snelst groeiende aanbieders in Europa!

Met enkele muisklikken is de registratie in ons partnerprogramma voltooid, wij verzamelen geen persoonlijke of financiele gegevens. Er zijn maar een aantal stappen nodig tot het volwaardig lidmaatschap in ons partnerprogramma.

De deelname in het Zoobio.be partnerprogramma is voor u gratis, wat een erg belangrijk voordeel is. U kunt zich binnen 1 minuut gratis registreren en vandaag al beginnen geld te verdienen door met ons samen ons assortiment van dieren artikelen in heel Europa te verkopen.

Makkelijk, snel en een eenvoudige registratie.

Stap 1

Voeg onze banner of link toe aan uw website om een volwaardig deelnemer in ons partnerprogramma te worden. We hebben een uitgbreide keuze aan banners, logos en links zodat het voor u mogelijk is de juiste uit te kiezen die het beste in het ontwerp van uw website past. De beste banner of link zoeken is zeer eenvoudig!

Stap 2

Op elk door u bemiddelde aankoop op Zoobio krijgt u 10% provisie, hier zit geen minimum of maximum aan. In ons partnerprogramma kunt u altijd nuttige statistieken bekijken zoals het aantal views, clicks, verkopen en de hoogte van uw provisie.

Stap 3

Word partner van Zoobio en profiteer van ons aantrekkelijk partnerprogramma. Wij garanderen u een uitbetaling van ten minste 10% op elk door u bemiddelde aankoop. Afhankelijk van het aantal bestellingen en de waarde er van kunt u rekenen op een hoge provisie. Registreer snel en makkelijk en verdien veel geld samen met deze groeiende branch voor dierbenodigdheden in Europa.