#
0
ALGEMENE VOORWAARDEN

De volgende algemene voorwaarden zijn geldig voor alle aankopen binnen de webshop van Zoobio.be, die op grond van artikel 13 BGB aan commerciele noch aan zelfstandige beroepsmatige activiteiten toegerekend kunnen worden. Met het klikken op de knop „kopen“ (de bestelling wordt dan bindend) erkent u de volkende verkoops-, leverings- en betalingsvoorwaarden van Zoobio.be (wij) en gaat de besteller (u) een contract aan met ons. De voertaal is Nederlands.

1. Uitvoering van de bestelling

Er kunnen geen rechten ontleend worden aan het assortiment wat op de website getoond wordt, deze dient slechts als niet-bindende online catalogus. Door op de knop „nu kopen“ te klikken gaat u een bindende bestelling aan over de artikelen die in het winkelmandje liggen. De bevestiging van de bestelling volgt direct na het verzenden van de bestelling en is nog geen contractuele aanvaarding. Wij nemen uw bestelling aan door het verzenden van een bevestiging per email of door levering van uw producten binnen 2 werkdagen. Uw bestellingen worden na afronding altijd opgeslagen. Sollten Sie Ihre Unterlagen zu Ihren Bestellungen verlieren, wenden Sie sich bitte per E-Mail oder Telefon an uns. Wir senden Ihnen eine Kopie der Daten Ihrer Bestellung gerne zu.

2. Annulering

Herroepingsrecht voor de gebruiker

(Een gebruiker is elke natuurlijke persoon die een rechtsgeldende overeenkomst aangaat, die voornamelijk voor commerciele noch professionele doeleinden gebruikt wordt).

Annuleringsrechten

U heeft het recht binnen veertien dagen zonder opgave van redenen de overeenkomst te beeindigen. Deze herroepingperiode van veertien dagen gaat in op de dag waarop u of iemand door u aangesteld, de laastste producten in ontvangst genomen heeft.

Om uw annuleringsrecht uit te oefenen moet u contact met ons opnemen( Zoobio GmbH, Josef-Orlopp-Straße 55, 10365 Berlin, Duitsland, Tel.: +3242682684, E-Mail-Adresse: [email protected]) en ons informeren over uw besluit tot (gedeeltelijke) ontbinding van de koopovereenkomst. U kunt daarvoor gebruik maken van het bijgevoegde standaardformulier, maar dat is niet verplicht. Om in aanmerking te komen voor uw annuleringsrechten is het voldoende dat u de mededeling over het beroepen over dit recht voor afloop van de herroepingsperiode naar ons toestuurt.

Gevolgen van de annulering

Zodra u de koopovereenkomst (gedeeltelijk) annuleert, zullen wij de kosten die wij bij u geincasseerd hebben inclusief verzendkosten (met uitzondering van extra kosten die u heeft moeten maken wanneer u niet voor standaard verzending heeft gekozen), uiterlijk binnen veertien dagen terugbetalen vanaf de dag wanneer het verzoek tot annulering bij ons is binnengekomen. Voor deze terugbetaling gebruiken wij dezelfde betaalwijze als u bij de originele bestelling heeft opgegeven. Hier worden voor u geen kosten in rekening gebracht.

Uitzonderingsregels op herroepingsrecht

Er zijn algemene uitzonderingen op het herroepingsrecht (312g BGB), waarvoor wij het recht behouden ons te beroepen op de volgende regels: Het herroepingsrecht is niet van toepassing op producten die niet vooraf gemaakt zijn, waar een individuele keuze van de consument voor nodig is en die speciaal zijn afgestemd op de persoonlijke voorkeuren van de koper.

Het herroepingsrecht is niet geldig bij de levering van producten wanneer deze na levering onlosmakelijk met andere goederen worden gemengd.

Standaard annuleringsformulier

(Als u de overeenkomst wil annuleren, vul dan dit formulier in en zend deze naar ons toe.)

- Aan: Zoobio GmbH, Josef-Orlopp-Straße 55, 10365 Berlin, Duitsland, Telefaxnummer: +3242682684, E-Mail-Adresse: [email protected]

- - Hierbij annuleer/annuleren* ik/wij* de door mij/ons* afgesloten overeenkomst over de koop van de volgende artikelen/levering van de volgende diensten*

- - Besteld op / verkregen op

- Naam van klant(en)

- Adres van klant(en)

- Handtekening van klant(en) (alleen bij papieren melding)

- Datum

________

(*) Doorhalen wat niet van toepassing is

3. Kosten, levering en verzending

Kosten binnen België:

Bij bestellingen worden er 8,99 € verzendkosten in rekening gebracht.

Verzendkosten buiten België:

De hieronder genoemde verzendkosten naar het Buitenland zijn onafhankelijk van de hoogte van het bestelbedrag.

8.99 €
voor België

Alle prijzen zijn inclusief BTW van 7% voor voeding en 19% voor alle andere goederen.

4. Betalingswijzen

Vooruitbetaling:

Het te betalen bedrag wordt op onze bankrekening overgemaakt.

Betalingskenmerk: factuurnummer

Het factuurnummer krijgt u na bestelling per email toegezonden. De verzending gebeurt nadat het bedrag op onze rekening is aangekomen. Hou hier rekening met een verwerkingstijd van 3 werkdagen.

Creditcard:

Als u creditcard als betalingswijze heeft gekozen, klikt u op „kopen“. Vervolgens wordt u doorgestuurd naar een beveiligde pagina waar u uw creditcard gegevens achterlaat en de betaling bevestigt. Het bedrag wordt na bestelling direct van uw creditcard afgehaald.

PayPal:

Na het versturen van uw bestelling wordt u naar Paypal doorgestuurd. Hier kunt u inloggen en de betaling voltooien. Hier heeft u een Paypal account voor nodig. Hier zijn geen verdere kosten aan verbonden.

Sofort:

SOFORT is een directe betaalmethode van het Payment Network AG. Met SOFORT kunt u direct na het bestellen het bedrag middels uw internet bankieren overmaken. De bestelling kann dan direct verzonden worden.

Trustly:

Trustly biedt services voor het veilig, makkelijk en snel geld betalen en overmaken tussen consumenten en e-commerce-pagina´s. Met Trustly wordt het geld direct betaald of overgemaakt. Trustly is altijd gratis en u als klant hoeft zich niet te registeren. Trustly ondersteunt uw favoriete banken en u meldt zich aan met de login-gegevens die u gebruikt voor het internetbankieren. Gebaseerd op de hoogste veiligheidsprotocollen ter wereld worden ieder jaar miljoenen transacties in Europa via Trustly afgehandeld. Trustly is een veilige en beveiligde methode en een erkende betalingsinstelling onder toezicht van de Zweedse Financiële Toezichthoudende Autoriteit (FSA), die erkend is in heel de Europese Unie.

5. Eigendomsvoorbehoud

De artikelen blijven ons bezit tot de gehele betaling voldaan is (eigendomsvoorbehoud § 455 BGB).

6. Garantie

De wettelijke garantiebepalingen zijn van toepassing. De wettelijke garantietermijn omhelst 24 maanden en begint met de overdracht van de artikelen. Uitgesloten van de garantie zijn schade door natuurlijke schade, onjuist gebruik of gebrek aan of verkeerd onderhoud. Garantie is ook uitgesloten in het geval van defecten of schade door ongepaste of onjuiste montage, het niet volgen van de gebruikershandleiding of nalatig danwel onjuist gebruik. Uw garantie vervalt wanneer u handelingen en/of reparaties uitvoert of door derden laat uitvoeren die niet door ons geautoriseerd zijn, aangezien de kans op schade als gevolg hiervan aanzienlijk vergroot wordt. Bij garantie heeft u naar keuze recht op reparatie of levering van een nieuw artikel. Als de gekozen oplossing met onevenredig hoge kosten verbonden is, dan zal de andere oplossing geboden worden. Als bij garantie een nieuw artikel geleverd wordt, dan is het mogelijk dat dit een hoogwaardiger product is met dezelfde eigenschappen. Overige rechten, met name de ontbinding van de koopovereenkomst of verlaging, is alleen mogelijk nadat tweemaal beroep op de garantie gedaan moet worden, danwel binnen een bepaald termijn. Als er extra fabrieksgarantie voor het product bestaat, dan kunt u dit in de productbeschrijving vinden. Deze garantie is dan alleen voor het desbetreffende product.